SPOILER: Is dit het trouwkostuum van Gordon en Gavin?
Zie ook:
Delen

SPOILER: Is dit het trouwkostuum van Gordon en Gavin?

Gordon en Gavin maakten vorige week bekend te gaan trouwen. Gordon deelt alvast wat beelden van hun eerste trouwlook. Geweldig!

Gordon en Gavin

Gordon maakte kortgeleden bekend weer helemaal in de wolken te zijn. Tijdens zijn wereldreis liep hij in het casino in Australië zijn grote liefde tegemoet. Aan RTL Boulevard vertelt hij over het moment dat hij hem ontmoette en hoe het nu gaat tussen het stel. ‘Ik had niet meer verwacht dat ik dit nog zou kunnen meemaken. Ik geloofde er heel eerlijk gezegd niet meer in.’

Trouwen

Gavin ging vorige week op zijn knieën voor Gordon en sindsdien zit het stel op een wolk. Samen reizen zij de wereld rond en maken zij de mooiste momenten mee. Momenteel lopen de twee rond in Tokyo en daar lijken zij zich prima te vermaken. Gordon deelde wat hilarische Instagramstory’s, waarbij hij en Gavin zich verkleden in kostuums uit de stad. Het ziet er echt hilarisch uit, maar liefde doet gekke dingen met een mens. ‘First wedding look’, schrijft Gordon lachend onder de foto. Wij kunnen niet wachten op de bruiloft van Gordon en Gavin en zijn benieuwd hoe deze sprookjesachtige dag eruit zal gaan zien..

Bron en Beeld: Instagram Gordon Heukeroth.

Delen

Meer over Gordon

Gordon openhartig over kinderwens met een vriendin
Gordon openhartig over kinderwens met een vriendin
HEFTIG: Nieuwe liefde Gordon plots overleden
HEFTIG: Nieuwe liefde Gordon plots overleden
Lees alle artikelen over Gordon