richardkrajicek
Zie ook:
Delen

Hoera: Richard Krajicek is jarig en wordt vandaag 50 jaar!

Hieperdepiep! Oud-proftennisser Richard Krajicek mag vandaag 50 kaarsjes uitblazen! Op Instagram werd hij in het zonnetje gezet door zijn partner, Daphne Deckers.

‘Door sneeuw en ijs, zon en regen – met jou kan ik er nóg 50 jaar tegen!’ Deze woorden plaatste de schrijfster vandaag onder deze liefdevolle foto:

https://www.instagram.com/p/CXJFOZiNnNn/?utm_source=ig_web_copy_link

Halve eeuw

Ook deelt Daphne een post over de verjaardag van haar partner: ‘Richard is vandaag 50 geworden! Happy met een halve eeuw!

https://www.instagram.com/p/CXI0Db-NUzA/?utm_source=ig_web_copy_link

De felicitaties stromen binnen op de Instagram pagina van Daphne. ‘Jouw man wordt steeds mooier naarmate hij ouder wordt!!! Dat grijs staat hem goed!! Van harte!!’ merkt een opmerkende volger van Daphne op.

Ook werd Richard door zijn dochter, Emma Deckers, even goed in het zonnetje gezet: ‘hey pap thanks voor het photobomben van mijn foto’s en oh gefeliciteerd hè ouwe met je 50e verjaardag!!!’ schreef ze op haar Instagram.

https://www.instagram.com/p/CXI4Na6jqEI/?utm_source=ig_web_copy_link

Van harte gefeliciteerd Richard!

Wimbledon

Het is alweer ruim 25 jaar geleden toen Richard Krajicek op 7 juli 1996 Wimbledon won. Richard is nog steeds de enige Nederlandse tennisser die met de felbegeerde trofee naar huis ging. Meer hierover lees je hier!

Bron en Beeld: Instagram Daphne Deckers en Emma Deckers.

Delen

Meer over Daphne Deckers

Emma Deckers trekt aandacht in deze nietsverhullende top
Emma Deckers trekt aandacht in deze nietsverhullende top
Lees alle artikelen over Daphne Deckers