100%NL Magazine Thijs Römer en Igone de Jongh
Zie ook:
Delen

Igone de Jongh laat opnieuw van zich horen: ‘I love you’

Igone genoot in deze drukke, verdrietige en onrustige periode even van wat quality time in het buitenland. Zij deelt er beelden van.

Igone de Jongh

Igone de Jongh is een Nederlandse balletdanseres. Zij is jaren met Thijs Römer samen geweest en in 2019 stapten het stel zelfs in het huwelijksbootje. Begin dit jaar maakten Thijs en Igone bekend te gaan scheiden van elkaar. Enkele maanden geleden werden de twee weer samen gespot en zij leken weer als stel verder te gaan, maar nu is bekend dat zij echt uit elkaar zijn. Samen kregen Igone en Thijs geen kinderen, maar Igone kreeg uit een eerdere relatie wel een zoontje, Hugo en Thijs kreeg samen met Katja Schuurman een dochter, Sammie.

I love you

Voor Igone zitten er al hele drukke, rumoerige en verdrietige maanden op, maar er komen er nog meer aan. In deze droevige en drukke periode, waarin zij de scheidingspapieren met Thijs nog moet tekenen, heeft Igone ook wat rust nodig. Zo lijkt het erop dat zij onlangs met een vriendin genoot van een korte vakantie. Igone deelt beelden op Instagram, waarop te zien is dat zij met een vriendin loopt. De twee houden elkaar stevig vast. ‘I love you’, schrijft Igone eronder. Goede vriendinnen met een luisterend oor zijn belangrijk voor Igone. Vooral in deze tijd.

Bron en Beeld: Instagram Igone de Jongh

Delen

Meer over Igone de Jongh

OOH LA LA: Igone de Jongh showt sixpack in bikini
OOH LA LA: Igone de Jongh showt sixpack in bikini
Hartsvriendinnen Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren bijzondere dag samen
Hartsvriendinnen Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren bijzondere dag samen
Lees alle artikelen over Igone de Jongh