100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

LIEF: Jake poseert in smoking en het is zó schattig!

Jake paste alvast zijn kleding voor het kerstdiner op school volgende week en wij kunnen hier echt geen genoeg van krijgen. Dit is zo lief.

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Smoking

Jake ziet er altijd ongelooflijk schattig uit, maar dit keer poseert hij in een smoking en dat overtreft alles. ‘Klein meneertje wil graag ‘chique kleding aan’ naar zijn eerste kerstdiner op school volgende week. Hij is zielsgelukkig dat hij een stropdasje, net pak en chique schoenen heeft gekregen. Ik kan dit niet aaaan’, schrijft Shelly geëmotioneerd. Jake gaat 100% zeker de show stelen tijdens het kerstdiner op school. Wat is het toch een lief, grappig en schattig mannetje.

100%NL Magazine Jake

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark
VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark
AAWH: 4 maanden oude zoontje van Shelly Sterk voor het eerst naar de tandarts
AAWH: 4 maanden oude zoontje van Shelly Sterk voor het eerst naar de tandarts
Lees alle artikelen over Shelly Sterk