100%NL Magazine James Dulles
Zie ook:
Delen

HOERA: James Dulles viert vandaag 3e verjaardag!

Het is vandaag feest in Volendam, want James Dulles mag vandaag drie kaarsjes uitblazen!

James Dulles drie jaar oud!

James Dulles, de zoon van Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol, is vandaag jarig en blaast alweer drie kaarsjes uit. Op Instagram zien we een paar te lieve foto’s van de kleine James die trots mag uitdelen én een hele mooie taart heeft.

Trotse papa Jan Dulles schrijft bij de mooie foto’s: ‘Hij viert ondertussen al de hele week z’n verjaardag zonder dat hij het zelf door heeft. Zaterdag voor de familie, zondag voor z’n vriendjes, dinsdag in de klas….maar vandaag is dan echt zijn verjaardag. Al drie jaar lang maakt ‘ie ons gelukkig. En dat vieren wij.’

Van harte gefeliciteerd James, we hopen dat je een fijne dag hebt!

Binnenkort een zusje

19 december 2020 was een zwarte dag voor Jan en zijn vriendin Caroline. Toen overleed plotseling hun 3 maanden oude dochtertje Donna. Een paar maanden later maakten het stel bekend weer in verwachting te zijn van een kindje. “Met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom”, schreef Jan destijds bij een mooie foto.

Caroline is in december uitgerekend van opnieuw een dochter.

Lol met papa

Vorige week deelde Jan nog een heel grappig moment samen met zijn zoon James. Met déze grappige foto bezorgden zij iedereen een lach op het gezicht!

Benieuwd over welke foto wij het hebben? Die zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Lees alle artikelen over Jan Dulles