100%NL Magazine Caroline Mol

ZIEN: Stralende James Dulles geniet van 5e verjaardagsfeestje

James Dulles blies het afgelopen weekend alweer 5 kaarsjes uit. Zijn verjaardag heeft hij samen met familie en vriendjes gevierd. Wat zag het er gezellig uit zeg!

Caroline Mol en Jan Dulles

Jan Dulles is al jaren samen met zijn partner, Caroline Mol. Samen kregen zij drie kinderen: James, Donna en Lina. Het stel is door diepe dalen gegaan, maar zij maken ook hele mooie momenten met elkaar mee. Zo gaan zij regelmatig op vakantie, genieten zij van lekker eten en van gezelligheid met vrienden en familie. Het stel woont al jaren op de dijk in Volendam. Benieuwd hoe hun woning er vanbinnen uitziet? Je ziet het hier.

Verjaardagsfeestje James

Het was het afgelopen weekend feest op de dijk in Volendam, want James Dulles blies 5 kaarsjes uit. Jan en Caroline hebben hun zoontje goed in het zonnetje gezet en James heeft genoten van zijn verjaardag. Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes en die heeft hij gekregen. Samen met zijn vriendjes en lieve zusje Lina heeft hij een heel weekend lang met zijn nieuwe speelgoed gespeeld. ‘Het was een groot feest vandaag’, schrijft Caroline erbij en dat is ook duidelijk te zien. Wat een geluk!

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.