100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

Jan Dulles over zoontje James: ‘In zijn ogen ben ik een held’

Jan Dulles plaatst vandaag een mooie foto samen met zijn zoontje James. Jan geniet met volle teugen van zijn prachtige zoon.

Jan en zijn zoontje James

Ze zijn vier handen op één buik: Jan Dulles en zijn zoontje James. De twee zijn onafscheidelijk en stapelgek op elkaar.

Op Instagram post Jan een prachtige foto, samen met zijn zoon James. Jan: ‘In zijn ogen ben ik een held. Net zolang tot ‘ie erachter komt dat ik dat niet ben. En dan wéér veel later komt er een tijd dat ‘ie gaat zeggen dat ik het tóch was. Hopelijk. Maar dan ben ik er niet meer. Dus ik geniet van deze momenten.’

Kindje op komst

Samen met zijn vriendin Caroline verwacht Jan eind van dit jaar een derde kindje. In december is Caroline uitgerekend van een meisje.

Inmiddels tikken de maanden voorbij en heeft het gezinnetje prachtige foto’s laten maken bij Mooi Klein Fotografie. En het resultaat mag er zijn! Vol trots delen Jan en Caroline prachtige beelden via Instagram.

De foto’s van de zwangerschapsshoot zie je hier.

Dochter Donna

19 december 2020 was een zwarte dag voor Jan en zijn vriendin Caroline. Toen overleed plotseling hun 3 maanden oude dochtertje Donna.

Een paar maanden later maakten het stel bekend weer in verwachting te zijn van een kindje. “Met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom”, schreef Jan destijds bij een mooie foto.

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles