100%NL Magazine jan dulles papa
Zie ook:
Delen

Jan Dulles rockt de papalook met dochter Donna in de draagzak

Jan Dulles is ontpopt tot ‘een gewone’ man, aldus de zanger zelf. Afgelopen week deelde hij een foto met zijn volgers waarop hij de nieuwste uitvinding op het gebied van babyzorg draagt: een t-shirt met buidel!

“Lachen dit. Een t-shirt met een buidel om Donna in te stoppen. Ik voel me net een kangoeroe”, zegt Jan Dulles over zijn nieuwe aanwinst. Donna lijkt ook heerlijk te genieten bij haar papa op de borst. Staat je goed Jan!

In zijn vorige column voor 100%NL Magazine liet Jan al weten dat hij geen wereldreiziger meer is, maar veel liever met zijn gezinnetje thuis blijft.

“Echt waar. Ik ben een ‘gewone man’ geworden. Sinds ik een kind heb en als je dit leest waarschijnlijk ook al een tweede, is er veel veranderd. Ik was een wereldreiziger. Een zigeuner. Ik wilde zoveel mogelijk van de wereld zien en waar ik mijn jas ophing was ik thuis. Nu niet meer. De coronacrisis heeft zo zijn invloed gehad. Ik ben in landen en steden geweest waarvan ik nu denk: fijn dat ik het een keer gezien heb maar liever niet nóg eens.”

Afgelopen dinsdag was Donna alweer een maand oud, dus een geschikte dag om de meest prachtige foto’s te delen van de Newborn shoot. Bekijk hier alle prachtige foto’s van het gezin van Jan Dulles nog even.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Jan Dulles

FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Lees alle artikelen over Jan Dulles