100%NL Magazine jan dulles papa
Zie ook:
Delen

LEZEN: Carrièreswitch voor Jan Dulles

Jan Dulles gooit het dit keer over een heel andere boeg. Toch probeert hij er met zijn team een groot succes van te maken.

Carrièreswitch

Hoewel iedereen Jan Dulles kent als de leadzanger van de Nederlandse band 3Js, gaat Jan nu een uitdaging aan waar hij helemaal nog niet bekend mee is. De Nederlandse zanger opent namelijk een eigen kroeg/restaurant in Volendam. Een echte carrièreswitch dus. Daarnaast blijft Jan overigens wel gewoon zingen. Er wordt in het restaurant dagelijks (live)muziek gespeeld en van het podium wil hij ook nog lang geen afscheid nemen.

De Botterwerf

We zullen nog heel even moeten wachten op de opening van het restaurant. Jan laat via Instagram weten dat dit waarschijnlijk tegen het einde van de zomer zal zijn. Over de naam zijn hij en zijn team het al wel eens. ‘Grand Café De Botterwerf’ zal het worden. Over de locatie zullen alvast geen klachten komen. Het restaurant is namelijk gevestigd aan de Volendamse Marina-haven. Een hapje eten en ook nog eens een prachtig uitzicht. Naast het lekkere eten dat er geserveerd wordt, proberen zij ook de verbinding op te zoeken met de cultuur van Volendam. Verder zal muziek, kwaliteit en eigen gebrouwen bier een grote rol spelen in het restaurant. Dat klinkt als een perfecte combinatie voor een grand café.

Collega’s

Mocht je echt passie hebben voor de horeca én muziek, dan heeft Jan misschien nog wel geweldig nieuws voor jou. Je kunt namelijk nog collega’s met hem worden. Het hele plan, de locatie en de inrichting is er al, maar het personeel kan zich nog aanmelden. In de tekst onder zijn Instagramfilmpje laat Jan weten wat zij hun personeel bieden en wat hun allemaal te wachten staat. Het ziet er in ieder geval veelbelovend uit.

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Lees alle artikelen over Jan Dulles