100%NL Magazine Jan Dulles en Caroline
Zie ook:
Delen

Jan en Caroline blikken met prachtige foto’s terug op een bijzondere gender reveal party

Het babynieuws vliegt je om de oren deze week! Zo ook voor Jan Dulles en Caroline. Zij werden dinsdag namelijk verrast door vrienden en familie met een Gender reveal party. Een emotionele maar mooie dag...

Roze wolk

‘Het wordt een meisje…’, schreef Jan Dulles dinsdag bij de foto met een roze spuitbus in zijn hand. Caroline was bij het zien van de roze kleur gelijk geëmotioneerd en sloeg haar handen voor het gezicht. ‘Vandaag verrast door de allerliefste vriendinnen van de wereld met een gender reveal party. Ons derde kindje wordt weer een meisje’, schreef ze bij dezelfde foto. De prachtige foto’s zijn gemaakt door Corine van Brand up photography.

Prachtig versierd

Naast deze mooie foto heeft het stel nog meer leuke foto’s en video’s gedeeld van deze bijzondere dag. De vriendinnen van Caroline hadden alles geregeld inclusief prachtige versiering, mooi gedekte tafels en natuurlijk roze en blauwe ballonnen. Een geslaagde en mooie dag!

Helemaal hip

Ook Jan blikt nog even terug op deze geweldige verrassing. ‘Nog steeds aan het nadenken de hele dag, over hoe de vriendinnen van Caroline dit feestje van gister even snel hadden georganiseerd. Feestje? Nouja… ‘Gender reveal party’ heet het. Daar is volgens mij helemaal geen Nederlands woord voor, zó hip is dat’, schrijft de zanger op Instagram. Volgens Jan hadden de vriendinnen van Caroline er werkelijk een sprookje van gemaakt. ‘Alles was blauw en roze dus bij binnenkomst in de tuin was alles nog gender-neutraal, totdat ik de symbolische spuit mocht hanteren waarvan de roze inhoud het geslacht definitief onthulde. Een moment om nooit te vergeten’, eindigt Jan.

Beeld: Brand up photography

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles