100pmagazine_janliza
Delen

Jan en Liza stralen tijdens een romantische date!

Het lijkt erop dat Jan en Liza van een welverdiende vakantie aan het genieten zijn. Jan deelt een prachtige foto van het stel!

Jan en Liza Smit

Jan en Liza Smit zijn al heel wat jaren gelukkig met elkaar. Het stel is al 11 jaar getrouwd en woont in een prachtige villa in hartje Volendam. Ondanks de ups en downs die Jan en Liza samen hebben beleefd, zijn ze nog altijd een powerkoppel samen.

Kinderen

Samen hebben Jan en Liza een heel fijn gezin. Uit een eerdere relatie kreeg Liza haar oudste dochter Fem. Fem is dus ook de bonusdochter van Jan, de twee hebben een hele goede band. Jan beschouwt Fem als zijn eigen dochter en zet haar maar al te graag in het zonnetje. Die foto zie je hier. Jan en Liza hebben ook samen nog twee kinderen gekregen: Emma en Senn. Vooral Senn is een kopie van zijn vader en heeft nu al het entertainersbloed door zich lopen.

Romatische date

Het lijkt erop dat Jan en Liza nu even voor de rust kiezen en met z’n tweeën een vakantie hebben geboekt. Op Instagram deelt Jan een prachtige foto met Liza. Samen zijn ze aan het genieten van een romantische date in het mooie Marbella. Je ziet de leuke foto hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Jan Smit