100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

TERUGBLIK: Jan Smit alweer 12 jaar getrouwd met zijn vrouw Liza

Het is vandaag alweer 12 jaar geleden dat Jan Smit is getrouwd met zijn vrouw Liza Plat.

Jan Smit

Jan Smit kennen we natuurlijk allemaal als dé Nederlandse zanger, televisiepresentator en acteur. Hij werd in de late jaren ’90 een nationaal fenomeen als het kindsterretje ‘Jantje Smit’, nadat zijn debuutsingle “Ik zing dit lied voor jou alleen” een grote hit werd. Door de jaren heen heeft Jan zich ontwikkeld tot een van de meest herkenbare en gevierde figuren in de Nederlandse muziekindustrie, met talloze hits en albums op zijn naam. Naast zijn muziekcarrière heeft Jan ook naam gemaakt op televisie, zowel als presentator als deelnemer aan verschillende shows.

Vrouw Liza

Een tijd lang had Jan Smit een relatie met de bloedmooie Yolanthe, en heel Nederland smulde er van. Totdat het nieuws naar buiten kwam dat Jan en Yo niet langer samen waren. Het werd dé showbizz break-up van het jaar. Zelfs toenmalig president Balkenende was er ondersteboven van.

Gelukkig voor Jan vond hij al heel snel de liefde bij zijn jeugdvriendin Liza. De twee kregen een relatie, trouwden op Sint Maarten en kregen samen ook nog twee kinderen Emma en Senn. Uit een eerdere relatie kreeg Liza ook haar oudste dochter Fem.

12 jaar getrouwd

Vandaag is het 11 november, niet alleen de dag van Sint Maarten, maar ook de trouwdag van Jan en Liza. Vandaag is het alweer 12 jaar geleden dat zij onder toeziend oog van familie en vrienden elkaar eeuwige trouw beloofden. En dat alles op het tropische eiland Sint Maarten.

Benieuwd hoe het gelukkige stel er die dag uit zag? Dat zie je hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

MOOI: Bijzondere avond voor Jan Smit en dochter Emma
MOOI: Bijzondere avond voor Jan Smit en dochter Emma
Jan Smit bijt terug na nare reactie van volger
Jan Smit bijt terug na nare reactie van volger
Lees alle artikelen over Jan Smit