ANP/ 100%NL Magazine Jan Smit

VIDEO: Jan Smit ontpopt zich tot koning van de après-ski!

De afgelopen week genoot Jan samen met zijn gezin en wat vrienden van een heerlijke wintersport. Hier ontpopte hij zich tot koning van de après-ski!

Genieten van het leven

‘Leef nu het kan, praat met Jan en alleman. Pluk de dag, wees paraat, laat zien dat je bestaat. Hou van het leven, het leven houdt van jou! Ga eruit, zegt het voort zodat iedereen het hoort’, een songtekst die Jan op het lijf geschreven staat! Vooral na zijn burn-out is Jan een ander mens geworden. Hij beseft nu maar al te goed dat je van het leven genieten moet.

En dat doet Jan dan ook! Hij neemt nu veel meer tijd voor zijn gezin. In een bijzonder interview tussen Jan en zijn dochter Emma in het 100%NL Magazine vertelde Jan eerder: ‘Ik heb nu een veel intiemere band met mijn kinderen. Logisch, want ineens ben je 365 dagen per jaar thuis. Elke ochtend smeer ik hun boterhammen, tussen de middag eten we samen en ’s avonds kijken we samen televisie of doen we een spelletje. Dat kende ik niet, en het is eigenlijk best wel triest, om te moeten constateren dat je je kinderen opnieuw, of dan pas echt goed, leert kennen.’

Benieuwd naar het hele interview tussen Jan en Emma? Dat lees je hier!

Jan de vakantieman

Work hard, play hard! Dat lijkt wel het nieuwe motto van Jan. Samen met zijn vrouw Liza neemt Jan het er van. Zo vierden ze eerder hun 10-jarig huwelijk in de stad van de liefde: Parijs. Maar de kinderen werden ook niet vergeten, met Kerst genoot het gezin Smit van een heerlijke vakantie op Bonaire.

Aprés-ski

En nu zijn Jan, Liza en de kinderen in Flachau. Daar genieten ze van de sneeuw, de zon en natuurlijk van goed gezelschap! Afgelopen maandag besloten Jan en Liza de piste even te laten voor wat het is, en zich volledig te storten op de après-ski! Op de video die Jan deelt op zijn Instagram zien we dat ze met volle teugen genieten van de gezelligheid! De koelemmertjes met flessen wijn zijn niet aan te slepen!

Wat een gezelligheid om te zien, en vooral: wat leuk om Jan weer te zien genieten!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Jan Smit