100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit brengt romantische ode aan zijn vrouw Liza: ‘I love you’

Jan Smit is in een liefdevolle bui vandaag, op Instagram brengt hij een romantische ode aan zijn vrouw Liza.

Romantische ode

Alhoewel Jan en Liza al jarenlang een gelukkig stel vormen, spat de liefde er nog steeds van af tussen de twee. Zo postte Jan een paar weken geleden nog een romantische selfie met zijn vrouw, terwijl ze de zonsopkomst aan het bekijken waren.

En ook vandaag steekt Jan zijn liefde voor zijn vrouw niet onder stoelen of banken. Op zijn Instagram Story plaatst Jan een mooie selfie van zijn vrouw en schrijft hij daarbij: ‘I love you’. Té romantisch toch? 😉

Gezin Jan en Liza

Uit een eerdere relatie heeft Liza dochter Fem, maar ondanks dat beschouwt Jan Fem als zijn eigen dochter. Jan en Liza hebben samen ook nog kinderen Emma en Senn. Een hele gelukkig gezinsfoto van de familie Smit zie je hier!

Een tijdje geleden ging er nog een TikTok video van dochter Fem viral. En dat was niet gek, want op die video zagen we Fem en Jan samen dansen op één van Jan’s grootste hits: Boom Boom Bailando.

Hondje Rio

Vorig jaar vond de allereerste editie van ‘We Zijn Thuis Bij’ plaats bij niemand minder dan Jan Smit. Vanuit zijn achtertuin vertelde hij toen dat de familie Smit een nieuw gezinslid had: puppy Rio! Niet veel later plaatste Jan daarna een te lieve foto van Rio.

Rio is inmiddels niet meer weg te denken uit het gezin Smit. Dat is goed te zien op dit te schattig filmpje, waarop hij samen met zijn vrouw Liza en puppy Rio op pad ging.

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

GEWELDIG: Piepjonge Jan Smit met wereldberoemde ster op de foto
GEWELDIG: Piepjonge Jan Smit met wereldberoemde ster op de foto
LEUK: Jan Smit's grootste fan blijkt bekende presentatrice!
LEUK: Jan Smit’s grootste fan blijkt bekende presentatrice!
Lees alle artikelen over Jan Smit