100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit beschuldigd van zonnebanken, te zware make-up en foundation

Jan Smit deelde gister een hele leuke foto met zijn collega-presentator Chantal Janzen in Ahoy Rotterdam. Jan kan rekenen op een hoop leuke reacties, maar ook een paar beschuldigingen. Heeft Jan namelijk te veel onder de zonnebank gelegen of is er iets misgegaan met zijn make-up?

Bruine kop

Jan, Chantal, Edsilia en Nikkie zijn namelijk volop bezig met de voorbereidingen van Het Songfestival. Op de foto zie je duidelijk dat Jan iets bruiner is dan Chantal. ‘Wat heb je een bruine kop’, schrijft een volger onder de foto en een ander reageert met ‘Beetje te oranje Jan.’

Zonnebanken, zware make-up en foundation

Jan vond dat hij toch even moest reageren op alle commotie. Zojuist deelde hij een leuke foto met zijn vrouw Liza op het terras van zijn eigen restaurant Lotje Wine&Dine. ‘Grappig hoeveel volgers me gister ‘betichtten’ van zonnebanken, te zware make-up of foundation! Gewoon zonneschijn lieve mensen, dat werkt het allerbeste..’, schrijft Jan bij de foto. En inderdaad, Jan is gewoon lekker bruin!

Terras

Het is niet de eerste keer dat Jan lekker geniet van een middagje op het terras met zijn vrouw. Afgelopen weekend was hij er namelijk ook al te vinden! Het was het eerste weekend na een lange tijd dat we weer konden genieten van het terras. En daar hebben velen van geprofiteerd!

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Jan Smit

Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Jan Smit