Terug naar zijn roots: Jan Smit straalt in Volendammer kostuum!
Zie ook:
Delen

Terug naar zijn roots: Jan Smit straalt in Volendammer kostuum!

Een hulletje op zijn hoofd, een bloedkoraal ketting om zijn nek een bosje tulpen in zijn handen: Jan Smit is een échte Volendammer!

Volendammer kostuum

Op Instagram laat Jan Smit zien dat hij nog altijd een échte Volendammer is. Jan: ‘Jawel! Het was weer zover…’, schrijft hij bij het kiekje. OP de foto zien we Jan Smit stralen in Volendammer klederdracht. Wel in de klederdracht van de vrouw, maar ach, Jan kan ook alles hebben 😉

De fans van Jan weten de foto zeker te waarderen. Zo reageren er heel veel met lachende emoji’s onder de foto. Maar schrijven er ook sommigen: ‘Lekker wijf’, ‘staat je goed Jan!’ of ‘Janneke Smit!’. Ook Charly Luske reageert ludiek onder de foto met: ‘Weddenschap met Anouk verloren?’

Jan Smit is dit seizoen voor het eerst één van de coaches van The Voice of Holland, samen met Ali B, Waylon en Anouk. Anouk en Jan lijken elkaar niet echt te liggen… Al snel neemt Anouk Jan al te grazen. “Hou je bek, Jan. Gast. Jezus Christus echt man, is dit wat het gaat zijn?” Hoe dat ging? Dat lees je hier.

12 jaar terug in de tijd

De foto van Jan in Volendammer klederdracht deed bij de redactie van 100%NL Magazine gelijk een belletje rinkelen. Want in 2009, alweer 12 jaar geleden, stond Jan Smit samen met Bridget Maasland op de allereerste cover van 100%NL Magazine. En dat deden ze geheel in stijl: in Volendammer klederdracht.

Je ziet de cover hieronder! Zie jij de verschillen met 12 jaar later? 😉

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

GEWELDIG: Piepjonge Jan Smit met wereldberoemde ster op de foto
GEWELDIG: Piepjonge Jan Smit met wereldberoemde ster op de foto
LEUK: Jan Smit's grootste fan blijkt bekende presentatrice!
LEUK: Jan Smit’s grootste fan blijkt bekende presentatrice!
Lees alle artikelen over Jan Smit