100%NL Magazine Jim Bakkum

Jim Bakkum overladen met kritiek na knuffelfoto met zijn oma

Jim Bakkum wilde dolgraag Sinterklaas vieren met zijn oma, maar door corona vonden ze dat toch niet zo’n goed idee. Last-minute werd het toch gecanceld en zijn ze alleen even op bezoek gegaan bij oma. Jim deelde een foto samen met zijn oma op Instagram. Al viel dat niet bij iedereen in goede aarde.

Op de foto heeft hij een arm om zijn oma heengeslagen. Veel volgers vinden het niet kunnen dat Jim zo dicht bij zijn oma staat. “Ik voelde me er zo rot over omdat de ouderen al zo’n eenzaam jaar hebben, helemaal alleenstaande. Dus besloot ik om even in de deuropening een bloemetje te geven”, schrijft hij bij de foto met zijn oma. “En een knuffel en een kus, die zij misschien wel zo nodig had.”

Jim schrok toch wel van alle reacties die hij op de foto kreeg. Op zijn story deelt hij daarom een eerlijk bericht. “De één vindt het belachelijk dat ik haar negen maanden niet heb gezien”, begint hij zijn bericht. “Maar aan de andere kant is het ook belachelijk dat ik nu, na negen maanden, een paar tellen geen afstand houd zonder mondkapje.”

Jim vraagt dan ook iedereen om niet direct te oordelen. “We doen allemaal ons best.”

Bron: Instagram | Beeld: Instagram