100%NL Magazine Jim Bakkum

Jim Bakkum openhartig over cosmetische ingrepen: ‘Als de dood dat ik er iets mee verpest’

Jim Bakkum is tijdens een vragenrondje op zijn Instagram wel heel openhartig, zo ook over cosmetische ingrepen.

Jim Bakkum

In 2002 leerde heel Nederland kennis maken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid!

Gezin

In 2006 wist Jim een rol te bemachtigen in de musical Grease, hier ontmoette hij de acht jaar oudere Bettina. Het was liefde op het eerste gezicht en inmiddels zijn de twee getrouwd en drie prachtige kinderen rijker: Lux, Posy en Molly. Alle drie echte schatjes om te zien.

Jim had wat tijd over en besloot om een vragenrondje op Instagram te doen. Zijn volgers stuurden massaal vragen in. Één daarvan luidde: ‘Ik wil alleen even laten weten dat ik zo geniet van jou en Bettina. Ook heerlijk die zelfspot!’. Jim en Bettina staan bekend om hun zelfspot en delen dan ook regelmatig de grappigste foto’s en video’s van én over elkaar op social media. Jim reageert met: ‘Dat is heel lief. Zelfspot is toch alles?! Aantrekkelijkste en mooiste eigenschap dat een mens kan bezitten als je het mij vraagt!’.

Cosmetische ingrepen

Naast vragen over Bettina en zijn gezin komt er ook een vraag binnen over cosmetische ingrepen. ‘Heb je weleens fillers/botos gebruikt?’ vraagt een volger aan Jim. Tijd voor Jim om hier een eerlijk antwoord op te geven.

‘Ik ben – aangezien mijn gezicht een vrij groot deel van mijn werk is – als de dood dat ik er iets mee verpest. Hangende oogleden zou het enige zijn dat ik als het nodig is zou corrigeren. Verder geen spuitjes in mijn kop.’ Dat is duidelijke taal van Jim.

Toch heeft Jim vorig jaar wel een andere cosmetische ingreep ondergaan: ‘Heb vorig jaar wel mijn schouders en rug gelaserd qua haar. Maar dat gaat dus niet definitief weg, dus je moet blijven laseren. Vind ik een dingetje, want het is geen pretje. Maar misschien doe ik dat wel weer dit jaar, wel relaxed in de zomer.’

 

 

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum