100%NL Magazine Jim Bakkum

Jim over relatie met Bettina: “Bij ons was het niet gelijk liefde op het eerste gezicht”

In de nieuwe editie van 100%NL Magazine spreken we Jim Bakkum en Lieke van Lexmond over het gezinsleven, liefde, de nieuwe film waarin ze spelen en nog veel meer. Jim vertelt ons onder andere over zijn ontmoeting met Bettina.

“Bij ons was het niet gelijk liefde op het eerste gezicht, maar ik vond haar wel heel interessant. Bettina heeft iets mysterieus, je ziet niet gelijk wat er in zit. Het begin was heel gek, want we hadden vaak een soort van aanvarinkjes. Dat had ik met niemand. Blijkbaar was dat de spanning die tussen ons hing”, vertelt Jim in het interview.

De vonk sloeg daarna al snel over bij Jim en Bettina en inmiddels zijn ze al 9 jaar getrouwd en hebben ze samen 3 kinderen. Over zijn relatie met Bettina zegt hij ook dat er voordelen en nadelen zitten aan het feit dat ze allebei in de televisie/theaterwereld zitten:

“Het voordeel is dat je het snapt. Het nadeel is dat het – zeker nu met kinderen – een beetje is kromgetrokken. Dat is af en toe lastig. Wat ik doe is ook wat zij het liefst doet. Maar zij is nu degene die vaker aan het kortste eind trekt. In september gaat Bettina na twee jaar weer werken en dat gun ik haar echt.”