100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

VIDEO: Jongste dochtertje Anouk nu al net zo talentvol als haar moeder!

Zangeres Anouk heeft in totaal zes kinderen. Haar jongste dochtertje blijkt nu al net zo talentvol als Anouk zelf te zijn! Dat zien we goed op de video die ze deelt.

Zes kinderen

In totaal heeft Anouk maar liefst zes kinderen! Ze is apetrotse moeder van zoons Benjahmin, Elijah, Jesiah en Sion en dochters Phoenix en Jelizah Rose.

Anouk hecht veel waarde aan haar privéleven en deelt dan ook bijna nooit foto’s van haar kinderen. Toch deelde ze het afgelopen half jaar een zoete foto’s van haar dochters Jelizah Rose en Phoenix. De twee meisjes zijn inmiddels geen hele jonge kinderen meer en groeien op als prachtige dametjes!

Video van haar jongste dochter

Een tijd geleden deelde Anouk een te schattige foto van haar jongste dochtertje Jelizah Rose. Jelizah blijkt nu al net zo talentvol te zijn als haar bekende moeder! Met een klein gitaartje in haar handen speelt ze vol overgave haar eigen verzonnen nummer. ‘Dit nummer heet Sion’, schrijft Anouk bij de video.

Wij begrijpen dat Anouk trots is op haar kroost, wat een schatje is het toch!

Huwelijksaanzoek

Anouk kreeg  samen met Dominique haar jongste dochter Jelizah Rose. Vorig jaar trok Anouk de stoute schoenen aan en besloot ze om Dominique ten huwelijk te vragen.

Ze vertelde destijds: ‘Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt! Het was fantastisch.’ De beelden van het romantische aanzoek zie je hier.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Anouk

Delen

Meer over Anouk

ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
Lees alle artikelen over Anouk