100%NL Magazine Chantal Janzen
Delen

Jongste zoon van Chantal Janzen weet niet wat hij ziet “Huh?!?”

Chantal Janzen deelt te grappige foto's van haar zoon Bobby die even helemaal in de war is "Huh?!?"

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezinMarco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

Hilarische post

Chantal staat bekend om haar hilarische posts op Instagram. Meestal is Bobby ook betrokken bij de grappige momenten in het leven van Chantal. Vandaag deelde zij in haar Instagram story dat haar jongste zoon Bobby helemaal error krijgt. “Gisteravond wilde de kleuter ‘mee leren voor toetsweek’ van z’n grote broer.” Bobby: “Zit er een slak in mijn oor”.  Chantal deelt een te grappige foto van Bobby die helemaal in de war is. Je ziet de beelden hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

AAWH: Chantal Janzen laat alle harten smelten met foto van jongste zoon
AAWH: Chantal Janzen laat alle harten smelten met foto van jongste zoon
WHAT?! Chantal Janzen ontdekt geheime Vietnamese aanbidder op héle vreemde manier
WHAT?! Chantal Janzen ontdekt geheime Vietnamese aanbidder op héle vreemde manier
Lees alle artikelen over Chantal Janzen