100%NL Magazine Jutta Leerdam

Jutta Leerdam laat zich van meest sexy kant zien in zwart, leren pakje

Jutta is naast een enorm schaatstalent ook een verschijning om naar te kijken. Op Instagram verblijdt zij haar volgers weer met wat sexy foto's van zichzelf.

Jutta Leerdam

Ze is een prachtige verschijning op de schaatsbaan: Jutta Leerdam. De blondine met haar kenmerkende eyeliner kennen we allemaal als langebaanschaatsster. Jarenlang heeft zij een relatie gehad met schaatser Koen Verweij. Deze zomer maakten zij bekend uit elkaar te gaan. Sinds dat moment geeft Jutta weer wat meer bloot en poseert zij regelmatig in sexy kleding. Zij laat haar volgers’ harten steeds weer opnieuw op hol slaan en deze week was het weer raak.

Zwart, leren pakje

Jutta Leerdam poseerde eerder deze week nog met wat gouden medailles, want zij werd tijdens de wereldkampioenschappen op de rit van 1000 meter 4 keer op rij eerste en dat is echt een geweldige prestatie. Nu deelt zij weer eens wat anders op Instagram. In haar story plaatst zij namelijk twee foto’s van zichzelf, die tijdens een oudere shoot zijn genomen. ‘Iemand stuurde mij deze vandaag. Een herinnering van een van mijn leukste shoots’, schrijft zij erbij. Wij weten zeker dat veel volgers het hier warm van krijgen en beginnen te blozen, want wat staat Jutta er weer geweldig op. In een zwart, leren pakje en met hoge hakken poseert zij. Mocht Jutta het schaatsen zat zijn, dan kan zij altijd nog een carrière als topmodel overwegen. Wat is het toch een beauty!

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.