100%NL Magazine Naomi van As

ZIEN: Zóveel lijkt Kae Kramer op haar tante

Sven geniet al dagen samen met zijn familie in Zwitserland. Op Instagram deelt hij een foto van zijn dochtertje met zijn zus, Brecht. Wow, wat lijkt Kae op haar tante!

Familie Kramer

Sven Kramer is al jaren samen met zijn vriendin Naomi van As. Samen zijn zij misschien wel het sportiefste stel van Nederland en wat zijn zij gelukkig met elkaar. Sven en Naomi kregen samen twee kinderen, Kae en Dexx. Op Instagram delen Sven en Naomi dagelijks de leukste kiekjes van hun twee lieve kindereen en daar smelten hun volgers echt bij weg.

Kae en tante Brecht

Al dagen delen Naomi en Sven foto’s en video’s vanuit Zwitserland. Het gezin houdt enorm van skivakanties en zij zoeken dan ook ieder jaar de sneeuw op. Naomi plaatste vorige week een foto en video van Kae op de ski’s en daarop is te zien dat de kleine meid echt een natuurtalent is. Nu deelde Sven een foto en daarbij moesten wij even twee keer kijken, want het zijn niet Kae en Naomi op de foto, maar het is Sven’s zus Brecht, samen met Kae. Van het blije gezichtje van Kae, maakt ons hart echt een sprongetje. ‘Kae heeft duidelijk de tijd van haar leven daar’ en ‘Wat heerlijk vrolijk meisje’, reageren twee volgers onder de prachtige foto. Wat ons vooral opvalt, is dat Kae super veel op haar tante Brecht lijkt. Zo leuk om te zien dit!

Bron en Beeld: Sven Kramer