100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Zusterliefde: Katja deelt liefdevolle foto van slapende dochtertjes

Katja liet gisteren alle harten smelten met een liefdevolle foto van haar slapende dochtertjes. Dat is pas echt zusterliefde!

Slapende dochtertjes

Augustus vorig jaar werd de dochter van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk geboren: Coco. Uit een eerdere relatie met Thijs Römer had Katja ook al een dochter, Sam. Sam werd dus grote zus! Vanaf het begin hebben de twee zusjes een hele hechte band, Katja deelt dan ook regelmatig de leukste foto’s van de twee op Instagram.

Inmiddels is Coco alweer bijna 7 maanden oud en groeit de kleine dame als kool. En te grappig: Coco lijkt dus als twee druppels water op haar vader Freek!

Voordat Coco werd geboren deelde Katja ook al foto’s van het babykamertje. Als we heel goed naar de foto’s hadden gekeken hadden we de babynaam van Katja al die tijd al kunnen weten! Kijk maar eens goed… Onder de vleugel van de ooievaar zien we heel klein ‘Coco’ op de muur. Hoe kan het dat we dit niet eerder hebben gezien!

100%NL Magazine Katja Schuurman

Freek van Noortwijk

Naast haar twee dochtertjes heeft Katja natuurlijk nog een grote liefde: haar man Freek van Noortwijk. Tijdens de zomer van 2019 besloten de tortelduifjes in het huwelijksbootje te stappen. Op een geheime locatie in Nederland gaven Katja en Freek elkaar het ja-woord. Veel details over hun trouwdag werden destijds niet bekend gemaakt. Wel wisten we dat de locatie op een uurtje rijden van Amsterdam ligt én de trouwjurk van Katja was ook al bekend. Deze zocht zij eerder uit tijdens het TLC programma ‘Say Yes to the Dress’. Benieuwd hoe Katja eruit zag als stralende bruid? Dat zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman deelt throwbackfoto: 'Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto'
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: ‘Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto’
Katja Schuurman over Thijs Römer: 'Ik vind dat iedereen een tweede kans verdient'
Katja Schuurman over Thijs Römer: ‘Ik vind dat iedereen een tweede kans verdient’
Lees alle artikelen over Katja Schuurman