100%NL Magazine Ann Dominique Danny
Zie ook:
Delen

Wegsmelten bij de kerstkaart van Ann Dominique en Danny Froger

Ann Dominique en Danny Froger hebben hun twee kinderen weer op de meest schattige manier op de foto weten te krijgen. Wij kregen er een glimlach van op het gezicht.

Gezin

Ann Dominique en Danny Froger zijn sinds 2017 een stel. In 2019 werden zij voor het eerst ouders van een dochtertje, Fallon. Deze meid laat al 3 jaar lang alle harten smelten met haar schattige en ondeugende lach, haar knappe koppie en haar prachtige outfits. Dit jaar werd Danny en Ann Dominique’s geluk verdubbeld, want zij kregen een tweede dochter, Scottie. Samen met hun trouwe viervoeter Sjaak is het gezin helemaal compleet.

Kerstkaart

De kerstdagen komen er nu echt aan en aangezien Ann Dominique en Danny hun kinderen graag op de foto laten zetten door een fotograaf, hebben zij dat voor de kerstdagen weer gedaan. Met grote enthousiasme van ons en hun volgers als gevolg. Fallon houdt haar zusje vast en heeft zelf een glimlach waar wij zelfs van beginnen te blozen. Scottie steekt haar tongetje uit en ook dat is om bij weg te smelten. Wat lijkt de kleine meid op haar vader zeg. ‘Onze (B)engeltjes’, schrijft Ann Dominique. ‘Prachtige meisjes, echt iets om trots op te zijn! Dat tongetje van Scottie, geweldig!’, schrijft een volger. De outfits, de setting, de blikken van de kinderen en het handje van Fallon op Scottie’s buik. Onze en Ann Dominique’s volgers hun harten gaan hier echt sneller van kloppen. Wauw..

https://www.instagram.com/p/CmURftxNm8_/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Danny Froger

Danny Froger en Ann Dominique delen geweldig nieuws: 'We kunnen niet wachten!'
Danny Froger en Ann Dominique delen geweldig nieuws: ‘We kunnen niet wachten!’
Scottie en Fallon Froger veroveren alle harten als hulpjes in de stal!
Scottie en Fallon Froger veroveren alle harten als hulpjes in de stal!
Lees alle artikelen over Danny Froger