100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

ZIEN: De kerstkaart van Simon Keizer inclusief rode kerstmuts!

Benieuwd naar de feestelijke kerstkaart van Simon Keizer? Je ziet hem hier!

Simon Keizer

In hartje Volendam wonen Simon en Annemarie Keizer. Op jonge leeftijd werd Simon Keizer al bekend. Eerst als vriend van Jan Smit, maar al vrij snel daarna brak hij samen met Nick Schilder door. Sindsdien is het duo Nick & Simon razend populair en niet meer uit de Nederlandse muziekindustrie weg te denken. Na 17 jaar de Nederlandse hitlijsten te hebben gedomineerd maakten Nick en Simon op 26 augustus 2022 bekend uit elkaar te gaan.

Kerstkaart

We zitten volop in de feestdagen en het is vandaag Eerste Kerstdag. Waar het een paar jaar geleden nog heel normaal was om elkaar handgeschreven kerstkaarten te sturen, gaat er vandaag de dag veel digitaal. Het versturen van kerstkaartjes wordt ieder jaar minder, helaas!

Op Instagram plaatst de zus van Simon Keizer, Carina, een feestelijke kerstfoto van zichzelf en haar broer. De twee zijn helemaal in de kerstsferen en zien er dan ook stralend uit met hun rode kerstmutsen!

Het is niet de eerste keer dat broer en zus poseren voor de camera. Twee jaar geleden liet het duo zich vastleggen voor de verjaardag van hun moeder. De foto’s van de fotoshoot waren prachtig en het resultaat mag er dan ook zeker zijn! Die foto’s zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Lees alle artikelen over Simon Keizer