100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

Kijkers in shock na aflevering over huwelijk van Maxime Meiland en Leroy

Gisteren werden de beelden van het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer uitgezonden tijdens een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. De beelden roepen verbazing op bij de kijkers, die lichtelijk in shock zijn.

Maxime Meiland

Het is alweer een paar maanden geleden dat Maxime tijdens een prachtige dag trouwde met de liefde van haar leven: Leroy Molkenboer. Op een sprookjesachtige locatie in Nederland gaf het stel elkaar het ja-woord. Natuurlijk was de familie Meiland er ook bij, net als andere familieleden en heel veel vrienden.

Gisteren werd er weer een nieuwe uitzending van ‘Chateau Meiland’ uitgezonden, met als hoogtepunt het huwelijk van Maxime en Leroy.

Maxime zelf kon het niet afwachten om de beelden van hun prachtige dag terug te kijken. Bij een trailer die ze op haar Instagram plaatste schrijft ze: ‘Onze grote dag is te zien vanavond op SBS6! Hopelijk genieten jullie net zo als wij van de bruiloft.’ 

Kijkers in shock

Tijdens de afleveringen werden de prachtige beelden van de bruiloft vertoond. Het was een geweldige dag zo te zien. Toch zijn de kijkers van Chateau Meiland ook lichtelijk in shock…

Want wat zien ze op de beelden? Maxime Meiland droeg op haar grote dag niet 1, niet 2, maar 3 trouwjurken! De mensen thuis zetten daar hun vraagtekens bij. ‘Kan iemand mij even uitleggen waarom je in godsnaam 3 verschillende jurken draagt op je trouwdag?’ vraagt een kijker zich af.

Bron: Shownieuws, Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
Lees alle artikelen over Maxime Meiland