ZIEN: Kim Feenstra viert verjaardag met cocktails, veel zon en goed gezelschap
Zie ook:
Delen

ZIEN: Kim Feenstra viert verjaardag met cocktails, veel zon en goed gezelschap

Kim is zeker niet vergeten tijdens haar verjaardag. Samen met de familie werd deze dag groots gevierd op hun zonnige bestemming.

Verjaardag

Kim Feenstra is samen met haar schoonzus en de kinderen vakantie aan het vieren in Italië. Het Nederlandse model was twee dagen geleden jarig en dat werd groots gevierd op locatie. De dag begon met een terras vol slingers, cocktails op bed, een groot, verzorgd ontbijt van de camping en een dansende, verkleedde mascotte. Vervolgens zijn de moeders met de kinderen gaan zwemmen, zijn zij het stadje gaan verkennen en hebben zij een hele middag lang gevaren. De dag eindigde weer waar het ook mee begon. Lekker eten, dansen met elkaar, cocktails en een knuffel van zoontje Brooklyn. Als dat geen heerlijke verjaardag is.

Schoonzussen

Kim en haar schoonzus Maria Tailor kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden. Zij zijn schoonzussen van elkaar, maar ook super goede vriendinnen. Maria’s broer, Stanley, heeft sinds 2016 een relatie met Kim. Samen hebben zij dan ook zoontje Brooklyn gekregen in 2020. Kim bedankt haar schoonzus onder haar Instagramvideo voor deze speciale verjaardag. ‘Ik heb een fantastische verjaardag gehad. Met dank aan mijn lieve schoonzus. Er misten wel wat mensen op deze dag maar de liefde was van ver te voelen. Dank je wel Maria Tailor voor deze mooie en fijne dag. 37 jaar voelt als een liefdevolle omhelzing. De kindjes, de knuffels, de felicitaties, het lekkere eten en de pina colada’s maken hoofdstuk 37 ready for whatever!’, schrijft zij. ‘Hou van je zus’, reageert Maria onder de video. Wat een speciale band hebben zij zeg..

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra.

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra