100%NL Magazine Kim Feenstra babyfoto
Zie ook:
Delen

Kim Feenstra openhartig over moederschap ‘hij is een makkelijke en relaxte baby’

Kim Feenstra is de afgelopen maanden voornamelijk tijd aan het doorbrengen met haar gezinnetje en is ook veel buiten te vinden met haar hond Micki. Ze geniet volop van de tijd die ze met haar geliefden kan doorbrengen. Op Instagram vertelt ze een paar dingen over het moederschap, de lockdown en haar bezigheden.

Op de vraag hoe het leven er voor Kim tijdens de lockdown uitziet, antwoordt ze ‘Ik ben veel buiten te vinden. Buiten zijn geeft me rust en inspriatie. Daarnaast heb ik veel tijd om met mijn gezin te zijn. Dat is heel waardevol. En probeer ik creatief om te gaan met de lockdown. Bezig blijven is voor mij een must.’

Ook vertelt ze dat Brooklynn een hele makkelijke baby is. ‘Hij past zich eerder aan aan mij. Ik ben geen type voor vaste tijden dit en vaste tijden dat. Ik geef hem eten wanneer hij honger heeft en laat hem slapen wanneer hij moe is. Hij is een makkelijke en relaxte baby. Daarnaast slaapt hij de nachten minimaal 9 uur aan 1 stuk door.’ Het klinkt bijna als een droombaby. Daar kunnen namelijk niet alle moeders over meepraten!

Ook vertelt Kim dat ze haar zoontje het liefste 6 maanden borstvoeding geeft, maar dat ze hem ook al flesvoeding geeft. ‘Borstvoeding geven is steeds minder rustig aan het worden. Ik krijg spartelende beentjes en hier en daar een onbedoelde klap in mijn gezicht.’ Als het ze het een half jaar kan volhouden vindt ze dat ze haar best heeft gedaan.

100%NL Magazine Kim Feenstra

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra