100%NL Magazine Kim Feenstra babyfoto
Zie ook:
Delen

LIEF: Kim Feenstra laat voor het eerst het gezichtje van Brooklyn zien!

Nog nooit eerder liet Kim Feenstra haar zoon Brooklyn zo herkenbaar in beeld zien, tot gisteren!

Baby Brooklyn

Kim Feenstra is maar wat trots op haar knappe zoontje Brooklyn! Brooklyn werd in oktober 2020 geboren en vanaf dat moment was Kim smoorverliefd. Het is het eerste kindje voor het topmodel en haar vriend Stanley.

Als trotse en kersverse mama deelt Kim graag foto’s van haar zoon, maar wel altijd onherkenbaar. Zo deelde Kim al eerder eerlijke foto’s van het moederschap, de eerste gezinsfoto én foto’s van hun eerste vakantie samen in Curacao.

Tekst gaat verder onder foto

Vijf maanden oud

Inmiddels is Brooklyn alweer 5 maanden oud en groeit hij als kool. Een mijlpaal voor Kim. ‘Het is al vijf maanden geleden dat je op de wereld kwam. Al vijf maanden geleden dat ik de enige was die jouw aanwezigheid kon voelen in mijn buik. Al vijf maanden lang ben je elke dag scherper, sterker en wijzer aan het worden. Al vijf maanden lang verrijk je ons leven en stromen we over van liefde. Al weer vijf maanden oud en ik mis je nu al. Maar al vijf maanden is elke dag samen met jou een prachtig feestje.’

Zwanger

Kim en Stanley zijn natuurlijk dolgelukkig met de geboorte van hun kindje! Het is voor het stel geen gemakkelijk weg geweest om zwanger te raken. ‘We beseffen echt allebei dat het een zegen is. Het is geen gemakkelijke weg geweest, maar des te dubbel is ons plezier. We proberen van elk moment te genieten, ook al zijn er momenten dat ik niet echt gezellig ben’, liet Kim destijds weten aan RTL Boulevard.

 

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra