100%NL Magazine Kim Feenstra babyfoto
Zie ook:
Delen

Kim Feenstra emotioneel over zoontje: ‘Ik zit nu te huilen in de schommelstoel’

Kim Feenstra is heel openhartig over het moederschap op Instagram. Via haar Stories deelt ze een heel herkenbaar bericht.

Zoontje Brooklyn

Kim Feenstra is maar wat trots op haar knappe zoontje Brooklyn! Brooklyn werd in oktober 2020 geboren en vanaf dat moment was Kim smoorverliefd. Het is het eerste kindje voor het topmodel en haar vriend Stanley.

Iedere moeder zou het kunnen bevestigen: het gaat allemaal veel te snel! Voor je het weet is je baby geen baby meer en past het zijn allereerste pakjes al niet meer aan.

Kim is dus helemaal in shock, want haar ‘kleine baby’ past zijn kleertjes niet meer aan. Zo schrijft ze: ‘Baby mama’s help! Ik dacht dat ik er goed aan deed om de kleertjes van mijn baby eens uit te zoeken. Maar nu zie ik wat er zoal te klein is dringt het tot me door hoe groot hij al weer is. Ik zit nu te huilen in de schommelstoel met zijn veel te kleine pyjama’s op schoot. Van geluk maar ook omdat ik de eerste fase alweer moet loslaten.’

Eerste gezinsvakantie

En wat Kim zegt is helemaal waar. Brooklyn is al lang geen pasgeboren baby meer maar groeit als kool! Een paar weken geleden trok het gezin er voor het eerst op uit en genoten ze van een zonovergoten vakantie op Curaçao.

Natuurlijk plaatste Kim daar een paar jaloersmakende foto’s van. Zo zagen we de schattige Brooklyn met z’n billetjes genieten in het zand. Té cute! Die foto’s zie je hier.

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra