100%NL Magazine Kim Feenstra
Zie ook:
Delen

Kim Feenstra toont kwetsbaarheid ‘een roerige jeugd en sombere tienerjaren’

Kim Feenstra heeft het tegenwoordig dik voor elkaar. Een fantastische carrière als model en fotograaf, moeder geworden van baby Brooklynn en een hele leuke vriend. Toch zag de jeugd van Kim er heel anders uit.

Op Instagram deelt ze een foto uit haar jeugd. Met op haar hoofd haar favoriete bucket hat. “13 jaar oud. Ik ging nergens zonder mijn bucket hat. Al vroegen ze me 10x of ik ging vissen. Het was een fashion statement.”

Ook had Kim vroeger al grote dromen. “Ik wilde bij de Koninklijke Marine en ik droomde van een toekomst als interieur ontwerper. Ik zei toen ik 5 was tegen mijn inmiddels overleden oma dat ik later beroemd zou worden.”

Beroemd werd Kim uiteindelijk ook, maar daar gingen een aantal moeilijke jaren aan vooraf. Veel meegemaakt. Een roerige jeugd en sombere tienerjaren. Stomme fouten gemaakt en vele lessen geleerd. Nu ben ik 35 en ben ik aardig in balans. En de bucket hat, draag ik nog steeds. We moeten niet terug kijken met een bitter gevoel. We kijken terug met een lach want we zijn nog steeds hier. Het leven is wat je vandaag viert. Proost.”

En zo is het Kim!

100%NL Magazine Kim Feenstra

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra