100%NL Magazine Kim Feenstra
Zie ook:
Delen

Glühwein, cola en moedermelk: Kim Feenstra deelt eerlijke werkelijkheid van het moederschap

Als kersverse moeder probeert Kim Feenstra haar draai te vinden, maar dat wil soms nog niet helemaal lukken. Op Instagram deelt ze haar frustratie wanneer ze per ongeluk een paar slokken glühwein drinkt in plaats van de bietensap die ze had willen meenemen.

‘Let op. Dit is geen Insta Credible foto. Dit is reality’, begint Kim haar hilarische verhaal. ‘Ik ging vandaag sporten. Baby ging mee. In zijn flesje zit moedermelk. Onder in de wagen lag nog een blikje cola. En dat rode gedoe in dat flesje is geen gezond bietensapje.’

Het rode goedje is namelijk glühwein. En hoewel dat natuurlijk ontzettend lekker is, blijkt het drankje minder geschikt voor tijdens het sporten. ‘Na 4 slokjes was ik aangeschoten en riep ik’ Waar is het feestje? Kom laten we gaan hakken… Dus heb deze maar laten liggen. Beter ook. Vond het echter wel een geinig contrast. Sporten, moedermelk, cola en alcohol. Een dag uit het leven van mij als ‘super fit mom’. ‘ NOT. Ik ging vandaag dus sporten. Einde verhaal.’

Kim heeft de glühwein inmiddels weggegooid. Haar volgers vinden het vooral hilarisch en heel herkenbaar. Lachende emoticons en leuke reacties verschijnen onder de foto van Kim.

Kim en haar vriend Stanley werden in oktober ouders van zoontje Brooklyn. Inmiddels heeft het supermodel haar prachtige figuur alweer bijna terug. Ze ziet er alweer geweldig uit!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra