Kim Feenstra deelt strandfoto met volgers: 'Morgen is nog een geheim'
Zie ook:
Delen

Kim Feenstra deelt strandfoto met volgers: ‘Morgen is nog een geheim’

Net als alle andere thuisblijvers, is Kim ook aan het genieten van het heerlijke weer in Nederland. Samen met haar zoontje poseert zij aan zee.

Warmte

Voor mooi weer hoef je tegenwoordig helemaal niet meer naar het buitenland. Al dagen is het hartstikke warm in Nederland en dat is voor de thuisblijvers maar al te fijn. Kim Feenstra en haar zoontje konden ook wel wat verkoeling gebruiken. Zij brachten samen met Kim’s vriendin Laura Ponticorvo een bezoekje aan het strand. Kim plaatst een heerlijke foto met haar zoontje aan zee. ‘Yesssssss hot mommyyyy. was gezellig!!!!!’, reageert Laura onder de foto.

Jeugd

Kim is ongelooflijk gek op haar zoontje en dat deelt zij maar al te graag. ‘Vroeger was vroeger, nu is hier en nu, morgen is nog een geheim. En wij? Wij zijn voor altijd’, schrijft zij onder de foto. Een paar weken geleden vertelde Kim in een openhartig interview over haar eigen jeugd. Eentje die zij haar zoontje absoluut niet gunt. Het Nederlandse model is destijds in traject gegaan om al haar trauma’s van vroeger te verwerken en deze achter zich te laten, zodat haar zoontje hier niks van mee zal krijgen. Een heftig verleden dus. Logisch dat Kim haar zoontje zo goed wil beschermen tegen al die nare verhalen en gebeurtenissen.

https://www.instagram.com/p/ChJ3pUcseL1/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra.

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra