100%NL Magazine ANP Kim Kötter
Zie ook:
Delen

Kim Kötter deelt bijzondere foto van zoontje Ted nét na de geboorte

Kim zit nog steeds op een grote blauwe wolk! Haar zoontje Ted is nu iets meer dan een week oud. Kim blikt terug op een heftige bevalling met een heel bijzondere foto.

Kim vindt nu al dat de tijd te snel gaat! ‘Ik ga hier dus helemaal niet goed op. Het gaat te snel! Ik denk toch het besef dat dit echt de allerlaatste keer is plus het feit dat alles zoveel bewuster gaat in dit Corona tijdperk.’ We hebben al bijna een jaar te maken met de maatregelen van corona. Dit geldt ook voor vrouwen die het afgelopen jaar bevallen zijn. Ze mogen namelijk geen bezoek ontvangen in het ziekenhuis en alleen de partner mag bij de geboorte zijn.

Bij het zien van de foto’s van haar bevalling komen alle details toch weer even terug bij kim. ‘Het ongeloof en de verwondering dat de baby er is, dat ik hem echt ter wereld heb gebracht (samen met een top team en de beste papa op aarde) en dat ik hem zelf het laatste stukje uit mij heb gehaald en op mijn borst heb gelegd. Wow.’

Volgens Kim was het een hele intense belevenis en ze vond het heel eng dat het lijfje van Ted nog niet krachtig aanvoelt en dat hij nog niet begon te huilen. ‘Het moment dat je je een oermoeder voelt. De strijd hebt geleverd voor echt het allermooiste op de wereld.’

Als het aan Kim ligt is Ted toch echt het laatste kind van haar en Jaap. Haar oudste zoontje Muck wordt in mei alweer 5 jaar en Youp wordt eind maart 3 jaar.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, ANP

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter