Kim Kötter deelt foto van kinderen in verkleedkleding: 'Die stralende koppies..'
Zie ook:
Delen

Kim Kötter deelt foto van kinderen in verkleedkleding: ‘Die stralende koppies..’

De kinderen van Kim en Jaap zijn stuk voor stuk onwijs lief en knap. Kim deelt een reeks foto's waar wij echt bij wegsmelten.

Kim Kötter

Het gezin van Kim Kötter en Jaap Reesema is er een waar menig mens vrolijk van wordt. Of het nou de vrolijke jongens MuckYoup en Ted zijn, of de positiviteit en vrolijkheid van Kim en Jaap zelf, volgers vinden het een feestje om hun te volgen in wat zij doen. Op Instagram worden de jongens vaak samen in beeld gebracht, of Kim laat één zoon zien, wanneer zij ontzettend trots is, omdat één van de drie iets heeft gehaald of gedaan.

Verkleedfeestje

Youp was twee weken geleden jarig en dit vierden hij vorige week met een themafeestje. Muck, Youp en Ted waren, samen met al Youp z’n vrienden, allemaal verkleed als superheld en samen hebben zij een heerlijke dag gehad. Kim deelt een reeks foto’s, waarbij haar zoons verkleed zijn. ‘Jaap en ik hebben er enorm van genoten. Ondanks dat alles even anders liep omdat ik niet kon lopen, autorijden, staan etc. Maar die stralende koppies.. en Youp die enorm gelukkig liep te zijn de hele dag in zijn verkleedpakken met al zijn vrienden. Wat is dat toch leuk’, is het einde van Kim’s lange bericht. Aan de foto’s en de tekst te zien, heeft het hele gezin onwijs genoten van deze mooie dag. Wat een geweldige foto’s. Hier wordt iedereen blij van..

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter