100%NL Magazine Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian van der Meij heeft de Zweedse zomer van haar leven

Zweden koud? Niets van waar! Kim-Lian plaatst de ene zomerse foto na de andere en geniet optimaal met haar gezin van de Zweedse zomer.

Gotland

Kim-Lian woont al jaren met haar gezin op Gotland, een Zweeds eiland in de Oostzee. Voor Zweden een populair eiland om vakantie te vieren. Maar voor Kim-Lian lijkt het elke dag wel vakantie!

Waterpret

In de achtertuin heeft Kim-Lian een groot zwembad waar ze verkoeling zoeken en de zee is ook heel dichtbij. Daar gaat het gezin vaak suppen. Een paar dagen geleden deelde Kim-Lian nog een prachtige foto van zichzelf op een supboard tijdens zonsondergang.

Stranddag

Maar er wordt natuurlijk ook van de zon genoten op het strand! Gister deelde Kim-Lian een bikinifoto. Wat ziet ze er goed uit zeg! Ze geniet in haar zonnestoel van het warme Zweedse zonnetje. Volgens Kim-Lian ligt ze altijd tussen de chaos op een klapstoeltje. Een groot contrast met mensen die plaatjes plaatsen van luxe jachten en hippe strandtenten. Gelukkig wordt Kim-Lian juist van die chaos heel gelukkig. En zo ziet ze er ook uit.

Bron en Beeld: Instagram