100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

LIEF: Kinderen Anouk delen foto’s van vroeger samen met hun moeder

Afgelopen week was Anouk jarig en werd zij alweer 46 jaar. Anouk werd door drie van haar kinderen flink in het zonnetje gezet op Instagram.

Foto’s van vroeger

Afgelopen donderdag blies zangeres Anouk alweer 46 kaarsjes uit. Zelf deelde Anouk een zeldzame liefdesfoto, samen met haar verloofde Dominique. ‘Just two peas in a pod’, schreef Anouk bij het romantische kiekje.

Maar niet alleen Dominique feliciteerde zijn aanstaande vrouw, ook Anouk’s kinderen waren haar niet vergeten! Via hun Instagram Stories deelden Phoenix, Benjahmin en Elijah foto’s van vroeger, samen met hun mooie mama. En wat is dat leuk om te zien zeg! Ondanks dat Anouk inmiddels wat jaartjes ouder is, is ze geen spat veranderd!

Kinderen van Anouk

In totaal heeft Anouk maar liefst zes kinderen! Ze is apetrotse moeder van zoons Benjahmin, Elijah, Jesiah en Sion en dochters Phoenix en Jelizah Rose.

Anouk hecht veel waarde aan haar privéleven en deelt dan ook bijna nooit foto’s van haar kinderen. Toch deelde ze het afgelopen half jaar een zoete foto’s van haar dochters Elizah Rose en Phoenix. De twee meisjes zijn inmiddels geen hele jonge kinderen meer en groeien op als prachtige dametjes!

Bron en Beeld: Instagram Anouk

Delen

Meer over Anouk

ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
Lees alle artikelen over Anouk