100%NL Magazine Kirsten Schilder
Zie ook:
Delen

Kirsten Schilder in de wolken om baby: ‘Vlinders in mijn buik, een kriebel’

Nick en Kirsten Schilder hebben drie kinderen, maar de kriebel voor een baby blijft Kirsten altijd houden. Daarom vraagt zij haar volgers of dit ooit nog weg zal gaan.

Kirsten Schilder

Kirsten Schilder is al lang niet meer alleen ‘de vrouw van’. Kirsten heeft inmiddels zelf een grote groep volgers opgebouwd en is vandaag de dag een heuse influencer!

Ze is al jaren getrouwd met haar grote liefde Nick Schilder. Samen wonen ze in een prachtige villa in Volendam met hun drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie en hun hondje, Doefie. Genoeg te doen dus voor Kirsten!

Babygeluk

De kinderen van Nick en Kirsten zijn inmiddels allemaal uit de luiers en zij zijn al jaren geen baby meer. Hoewel het gezin van Nick en Kirsten met drie kinderen en een hondje compleet lijkt te zijn, blijft Kirsten toch steeds opnieuw weer in de wolken te zijn, wanneer zij een pasgeboren baby ziet en vasthoudt. Nu deelde de Volendamse een oude foto van haar eigen gezin, waarbij Jackie net geboren is. ‘Vanmiddag ben ik met de kinderen op kraamvisite geweest bij vrienden van ons. Een pasgeboren ‘vader en moeder’! Iedere keer weer als ik zo’n pasgeboren kleintje zie, krijg ik hetzelfde gevoel… een soort vlinders in mijn buik, een kriebel. Iemand enig idee of dit ooit weggaat?’, vraagt zij haar volgers. Volgers reageren massaal dat dit gevoel nooit weggaat en Monique Smit lijkt zich er ook in te herkennen. ‘Als je het antwoord weet, stuur het even door Kirs!’, reageert zij. Nog een kleintje zouden wij alleen maar heel leuk vinden hoor, Kirsten en Monique. 😉

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder.

Delen

Meer over Kirsten Schilder

Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
HET GELUK KAN NIET OP: Familie Schilder viert dubbel feest!
HET GELUK KAN NIET OP: Familie Schilder viert dubbel feest!
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder