Nederlandse Klaasje Meijer stapt uit K3 'Dankbaar voor vijf prachtige jaren'
Zie ook:
Delen

Nederlandse Klaasje Meijer stapt uit K3 ‘Dankbaar voor vijf prachtige jaren’

Na vijf jaar lijkt er een einde te zijn gekomen aan de dames van K3. De Nederlandse Klaasje Meijer laat weten dat ze de groep gaat verlaten in het najaar van 2021.

“Na vijf prachtige jaren heb ik besloten om afscheid te nemen van K3”, vertelt ze. “Ik ben zeer dankbaar voor alle ervaringen die ik de afgelopen vijf jaar met Hanne en Marthe heb mogen meemaken en zal deze momenten de rest van mijn leven meedragen. In de toekomst blijf ik zeker acteren, presenteren en muziek maken en ik kijk daar erg naar uit. Maar in eerste instantie blijf ik tot het eind van het jaar met veel liefde onderdeel van K3 en draag ik daarna met een gerust hart de K3-fakkel over.”

Klaasje heeft dus grote plannen voor de toekomst! Toch gaat ze de andere twee meiden van K3, Marthe en Hanne enorm missen. En zij haar ook. “We zijn niet alleen professioneel gegroeid, maar vooral onderling ook heel erg naar elkaar toe gegroeid! We hebben gelachen, gehuild en genoten.”

De andere twee meiden willen nog geen afscheid nemen van K3 en hebben nog heel veel zin om door te gaan. Klaasje staat haar plek af aan een andere dame. Lijkt het jou geweldig om tot de meidengroep K3 te horen? Je kunt je vanaf nu inschrijven!

 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over K3

MOOI: Emotioneel weerzien voor Kristel van K3
MOOI: Emotioneel weerzien voor Kristel van K3
OH NEE: Pijnlijk ongeluk voor Julia tijdens show van K3
OH NEE: Pijnlijk ongeluk voor Julia tijdens show van K3
Lees alle artikelen over K3