100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Dit is de knappe (onbekende) broer van Johnny de Mol!

Altijd gedacht dat Johnny de Mol enig kind was? Niets is minder waar! Hij is wel het enige kind van John de Mol en Willeke Alberti samen, maar Johnny heeft nog 2 hele leuke (half)broers en zussen! Zijn jongste broertje hebben we even voor je opgezocht en die wil jij vast zien!

Johnny de Mol

Johnny de Mol is de zoon van mediamagnaat John de Mol en zangeres Willeke Alberti. Geen onbekende in medialand dus! Samen met zijn vrouw Anouk heeft Johnny een prachtig gezin met twee kinderen: Johnny jr. en Fender.

Zus

Veel mensen denken dat Johnny enig kind is, maar niet is minder waar! Om te beginnen heeft hij een zus: Daniëlle van ‘t Schip. Daniëlle is de dochter van Willeke en haar toenmalige man Joop Oonk. Inmiddels is Daniëlle getrouwd met John van ‘t Schip en hebben ze samen twee kinderen.

Helaas gaat Daniëlle op dit moment door een verschrikkelijke periode heen: er is kanker bij haar geconstateerd. Ondanks dit vreselijke bericht blijft Daniëlle onverminderd positief en probeert ze alles uit het leven te halen.

Broer

Maar wisten jullie ook dat Johnny nog een broer heeft? Hij heet Kaj. Net als Johnny is ook Kaj gezegend met de waanzinnige looks van zijn moeder. Kaj is de zoon van Willeke en voetballer Søren Lerby en is getrouwd met Hannah Lap. Samen hebben zij een zoontje Finn, een zoontje Mats (2) en een dochter Mila (2). Kaj is werkzaam in de sportmanagement. Nieuwsgierig naar foto’s van Kaj? Die vind je hier en hier. 

Bron: Story l Beeld: Instagram

Delen

Meer over Johnny de Mol

Johnny de Mol openhartig over heftig jaar: 'In bed met de gordijnen dicht'
Johnny de Mol openhartig over heftig jaar: ‘In bed met de gordijnen dicht’
Johnny de Mol vertelt over heftige periode na overlijden van zus Daniëlle
Johnny de Mol vertelt over heftige periode na overlijden van zus Daniëlle
Lees alle artikelen over Johnny de Mol