100pmagazine_leontine
Delen

Leontine: ‘Hij heeft voor mij alles wat een man moet hebben’

Leontine zit heerlijk in haar vel en geniet volop van de liefde! Ze deelt vandaag een update over haal liefdesleven, je leest het hier!

Leontine Ruiters

Na de veelbesproken scheiding van Leontine en Marco zit de media natuurlijk bovenop het stel. Yvonne Coldeweijer bracht als eerste het nieuws dat Leontine mogelijk een nieuwe liefde had: de ondernemer John Huiberts. Na de post van Yvonne bevestigde het management van Leontine dat de twee het inderdaad het leuk hebben samen.

John Huiberts

De nieuwe liefde van Leontien is John Huiberts. John Huiberts is een zeer succesvolle ondernemer. In 1999 richtte hij IGM Resins op, een bedrijf dat grondstoffen voor de productie van uv-lakken, -coatings en -lijmen ontwikkelt. Hij staat in de Quote 500, stond in 2009 in de lijst van ‘de 100 rijkste Nederlanders tot veertig jaar’ van Quote én werd in 2018 EY Entrepreneur of the year.

Liefde

Leontine Ruiters en haar nieuwe lover John Huiberts leven op een roze wolk. “Hij heeft voor mij alles wat een man moet hebben…”, zegt Leontine in weekblad Story. “Als je echt gelukkig wilt worden, moet je er vol voor gaan. En dat doe ik dus!”, laat ze weten. “John en ik hadden het laatst over een tekst die we tegenkwamen en allebei mooi vonden. Die ging erom dat je kwetsbaarheid als kracht moet gebruiken. Als je dat goed doet, kunnen daar heel mooie dingen van komen.”

Bron: Story, RTL Boulevard. Beeld: Instagram Leontine, Instagram Story

Delen

Meer over Leontine Ruiters

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
Leontine Ruiters laat emoties los: 'Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots'
Leontine Ruiters laat emoties los: ‘Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots’
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters