Leontine Ruiters brengt volgers het hoofd op hol met nieuwe look
Zie ook:
Delen

Leontine Ruiters brengt volgers het hoofd op hol met nieuwe look

Leco van Zadelhoff heeft zijn best weer gedaan om een nieuwe look bij Leontine te creëren en dat is goed gelukt. Wat een prachtvrouw is het toch!

Leontine Ruiters

Na een heftige periode na de breuk met haar ex-man Marco Borsato pakt Leontine Ruiters het leven weer op. Ze verschijnt weer dagelijks op social media, geniet van vakanties met vriendinnen en is weer helemaal in de wolken met haar nieuwe liefde, John Huiberts. Mooi om te zien dat zij weer zo goed in haar vel zit.

Beste vriend Leco

Leco van Zadelhoff heeft meerdere vriendinnen waar hij wekelijks mee afspreekt, maar niet alleen voor een etentje of lekker drankje. De visagist heeft BN’ers als Leontine Ruiters en Caroline Tensen ook regelmatig bij hem in de stoel. Vorige week was het de beurt aan Caroline, maar dit keer mocht Leco zijn knappe vriendin Leontine een nieuwe look geven. De schaar is erin gezet en Leco heeft een prachtige bob geknipt. ‘I love a Bob.. so 90s zo nu.. glad / met krul/ met een spiraal/ met een haarband/ als wetlook noem maar op!!! Nu bij @leontineborsato een korte bob met “curtainbangs” in een koperbruine kleur met lichtkoper highlights.. staat ook weer leuk.. zeker ook met een haarband… maar goed wat staat haar niet. Probeer eens uit een Bob…’, schrijft Leco eronder. Jim Bakkum reageert: ‘Zij kan natuurlijk alles hebben’. Wij geven hem gelijk, want ook dit staat Leontine weer geweldig. Wij zijn verliefd op de koperbruine kleur..

https://www.instagram.com/p/ClOroUPM2qN/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff.

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters over een mogelijk nieuwe liefde: 'Ik sta met mijn armen open...'
Leontine Ruiters over een mogelijk nieuwe liefde: ‘Ik sta met mijn armen open…’
FOTO: Leontine Ruiters showt haar beachbody in blauwe bikini
FOTO: Leontine Ruiters showt haar beachbody in blauwe bikini
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters