100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

LEZEN: Chantal Janzen met jongste zoontje naar eerste hulp

Wanneer Bobby eerst letterlijk in zijn broek plast van het lachen, krijgt hij daarna een klein ongelukje waarvoor hij even naar het ziekenhuis moest.

Lachen

De warme zomeravond van gisteren verliep bij Chantal Janzen iets anders dan bij een ander. De presentatrice was rustig met haar zoontje aan het spelen, maar zij maakte kennelijk een super goede grap. Bobby vond dit zo enorm grappig, dat hij ervan in zijn broek plaste. ‘En op t kleed en op de vloer en tegen de muur’, schrijft Chantal bij haar Instagramstory. Het spelen hebben zij achter zich gelaten en Chantal is gelijk om tips gaan vragen om dit schoon te maken. ‘Zó veel vloeistof. Leek wel een koe. Kom maar met de tips voor t kleed? Gewoon warm water?’, vraagt zij. Vervolgens maakt Chantal een grapje tegenover haar volgers. ‘Veel van jullie zeggen ‘weggooien’, of ‘buiten over ‘n stoel hangen als ie vanavond nog nat is’. Ik zal kijken of ik ‘m zover krijg. Hij is tenslotte pas 4’. Gelukkig maakt zij er nog een grapje van.

Eerste hulp

Na dit incident bleef het niet rustig in huize Geeratz-Janzen. Bobby was buiten en had de tuinslang in zijn handen. Het uiteinde van deze slang kwam tegen zijn oog en daarom moesten zij die avond nog even langs de eerste hulp met hem, om te kijken of het niet te erg was. ‘Uiteindelijk alleen n wond onder z’n ooglid, dus niks ergs, maar ik ben wel klaar met deze dag hoor’, schrijft Chantal na een drukke avond. Gelukkig viel het allemaal mee voor Bobby. Een avond met letterlijk een lach en een traan.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen