100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

LEZEN: Frans Bauer neemt besluit over Huwelijk met Mariska

Frans en Mariska zijn al heel veel jaren samen en zij zijn al lang getrouwd. Frans is nu op een punt komen om een besluit over het huwelijk te nemen.

Frans Bauer

“Als sterren aan de hemel staan,” dan denk je natuurlijk meteen aan niemand minder dan onze eigen Frans Bauer! Met zijn aanstekelijke lach, hartverwarmende persoonlijkheid en onvergetelijke hits heeft Frans een speciale plek in de harten van vele Nederlanders veroverd.

Gezin

Frans is niet alleen een rasentertainer, maar ook een familieman in hart en nieren. Zijn avonturen met zijn gezin, te zien in de realityserie ‘De Bauers’, gaven ons een inkijkje in het leven van deze volkszanger en lieten zien dat hij naast het podium net zo charmant en grappig is.

Samen met zijn grote liefde Mariska is Frans de trotse ouder van vier prachtige jongens: Jan, Frans jr., Christiaan en Lucas. Het gezin is hartstikke hecht en brengt dan ook veel tijd door samen.

Huwelijk

Frans en Mariska zijn al ruim 15 jaar getrouwd en zij zijn na al die tijd nog steeds hartstikke verliefd op elkaar. Het geluk spat dan ook van alle foto’s en video’s af. Het stel heeft altijd het plan gehad om nog een keer hun huwelijksgeloftes uit te spreken, omdat zoon Lucas niet op de huwelijksfoto’s staat. Zij hebben nu besloten dit toch maar niet te gaan doen. ‘Mariska en ik hoeven niet nóg een keer te trouwen. Ook niet om onze huwelijksgeloftes opnieuw uit te spreken. We zijn getrouwd. Dat is voor ons het belangrijkste en dat we samen zijn in goede gezondheid’, vertelt Frans aan Story. Dat is inderdaad het belangrijkste!

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Frans Bauer

MOOI: grootste droom van Frans en Mariska's zoon komt uit
MOOI: grootste droom van Frans en Mariska’s zoon komt uit
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
Lees alle artikelen over Frans Bauer