100%NL Magazine Luca Borsato
Zie ook:
Delen

Luca Borsato over liefdesleven van Marco: ‘Het blijft moeilijk’

Luca Borsato, de oudste zoon van Marco en Leontine, heeft zich uitgelaten over het liefdesleven van zijn ouders.

Marco Borsato en Leontine Ruiters

Het begon allemaal als een sprookje: de Italiaanse zanger met het knappe model. Het stel trouwde in Italië en werden trotse ouders van drie prachtige kinderen. Het leven lachte de Borsato’s toe, totdat bekend werd dat Marco onder andere niet trouw aan Leontine is geweest.

Het stel ging uit elkaar, nam afstand maar vond elkaar na een tijdje toch weer opnieuw. Even leek het erop dat Leontine en Marco het geluk weer hadden gevonden, maar helaas. Nadat bleek dat er een aangifte vanwege seksueel misbruik tegen Marco was gedaan besloot Leontine dat het genoeg was geweest.

Kinderen

Toch blijft het stel voor altijd aan elkaar verbonden, ze hebben namelijk drie kinderen. Zoon Luca, zoon Senna en dochter Jada. Kinderen die ten allen tijde achter hun moeder én vader blijven staan.

Benieuwd hoe de kinderen van Marco Borsato er vandaag de dag uit zien? Dat zie je hier.

Liefdesleven

Inmiddels vliegen de dagen, weken en maanden voorbij en is Leontine opnieuw gelukkig in de liefde. Zij heeft haar hart verloren aan ondernemer John Huiberts. Het gaat zelfs zo goed tussen de twee dat de eerste liefdesvakantie er inmiddels ook al op zit. Smoorverliefd werd het stel gespot op Ibiza.

Maar hoe zit het dan met Marco? Volgens geruchten zou Marco ook een nieuwe vlam hebben. Als we zijn oudste zoon Luca moeten geloven is dat niet het geval. Hij laat weten aan weekblad Weekend: ‘Voor zover ik weet heeft mijn vader geen nieuwe vriendin. Hij is alleen.’

Het liefste had Luca gezien dat zijn ouders weer bij elkaar zouden komen. ‘Het liefst had ik natuurlijk dat mijn vader en moeder weer bij elkaar komen. Dat zou het allerfijnste zijn voor mij, mijn broertje en zusje. Anderzijds denk ik: zolang mijn moeder maar gelukkig is, dan is het goed. Dat is het belangrijkst. En natuurlijk geldt dat ook voor mijn vader. Het blijft moeilijk, maar we steunen elkaar allemaal, in alles. En dat blijven we ook doen als gezin. Iedereen is blij voor mijn moeder. Ja, ook mijn vader.’

Beeld: Instagram Luca Borsato, Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Marco Borsato

MOOI: Marco Borsato geniet van quality time met gezin
MOOI: Marco Borsato geniet van quality time met gezin
ZIEN: Marco Borsato na lange tijd weer gespot
ZIEN: Marco Borsato na lange tijd weer gespot
Lees alle artikelen over Marco Borsato