De schaar erin! Maan gaat voor kort en blond kapsel

De schaar erin! Maan gaat voor kort en blond kapsel

Zangeres Maan was ik een gekke bui en besloot om haar kapsel te veranderen naar kort en blond!

Maan

In 2016 won ze The Voice of Holland en vanaf toen ging haar carrière in een stroomversnelling. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook is was ze te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live.

Geweldige outfits

Maar Maan staat niet alleen bekend om haar geweldige zangtalenten, ze is ook een échte beauty! Ze verrast haar fans keer op keer met de meest geweldige outfits. Van een retro-look op de witte pistes tot een sexy groene outfit op het podium, Maan staat alles!

Kort en blond!

Afgelopen weekend besloot zangeres Maan dat het tijd was voor een nieuwe look en dus bezocht ze een kapper in Amsterdam. Ze zei haar lange, donkerblonde manen vaarwel en koos voor een korter, blond kapsel. Het hele proces legde Maan vast op video en vol trots deelt ze nu het resultaat op haar Instagram.

De reacties voor Maan stromen binnen, haar fans vinden haar nieuwe look helemaal geweldig. ‘Je haartjes zijn zo leuk!’, ‘Love it!’ en ‘Zo mooi!’ schrijven haar volgers onder de foto.

@maantjeofficial

tijd voor iets nieuws 👀 👅 thanks lieve @sikovanberkel & Lorin ❤️ #kapsalonindejordaan #hair #makeover #fyp #foryou

♬ Get Spanish – De Jeugd Van Tegenwoordig

Bron en Beeld: Instagram Maan, TikTok Maan