100%NL Magazine Tabitha

Kersverse mama Tabitha deelt prachtige beelden van newbornshoot

Drie weken geleden werden Tabitha en haar vriend Mauron voor het eerst trotse ouders van een prachtige dochter. Op Instagram deelt kersverse mama Tabitha hele mooie foto's.

Newbornshoot

Op Instagram deelt de kersverse moeder Tabitha prachtige foto’s van een newbornshoot. En wauw: wat zijn ze mooi geworden! Tabitha straalt op de foto’s waarbij ze liefdevol haar dochtertje Imaya in haar armen houdt.

Tabitha kan rekenen op heel veel reacties en likes op de foto’s. Zo plaatsen haar volgers allemaal hartjes onder de post en reageren ze met: ‘Zo lief, zo mooi’ en ‘Wat een mooie vertederende liefdevolle foto’s!’. De foto’s zijn gemaakt door Julia Kaplan.

Dochtertje Imaya

Op 20 maart 2021 beviel zangeres Tabitha van haar eerste kindje, een prachtige dochter genaamd Imaya Tabitha Vlaar.

Tijdens haar zwangerschap maakte Tabitha een nummer voor haar toen nog ongeboren dochter. Aan ANP vertelde Tabitha destijds: ‘Mijn oma en moeder zongen veel slaapliedjes voor mij en dat vond ik zo mooi, dat wilde ik ook graag voor mijn dochter. Toen ik het liedje had gemaakt, had ik het gelijk naar mijn vriend gestuurd. Toen ik thuiskwam, kende hij het refrein al helemaal uit zijn hoofd en hebben we het samen voor haar gezongen. Ze reageert er ook echt op en gaat bewegen. Nu maar hopen dat ze er straks ook van in slaap valt.’

Huwelijksaanzoek

Tabitha en Mauron zijn al ruim drie jaar samen, maar ondertussen geen vriend en vriendin meer. Vlak voor de geboorte van Imaya trok Mauron de stoute schoenen aan en vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk.

Het huwelijksaanzoek kwam voor Tabitha als een hele grote verrassing. Haar vriend Mauron haalde alles uit de kast en vroeg zijn zwangere vriendin ten huwelijk. ‘I SAID YESS!!!!!’, schreeuwt Tabitha van de daken. Op een sprookjesachtige locatie bij zonsondergang ging Mauron op zijn knie. Voor de gelegenheid was er ook een fotograaf aanwezig om het romantische aanzoek vast te leggen. Vol trots deelde Tabitha de foto’s van het mooie tafereeltje.

Bron: Instagram Tabitha, Shownieuws, Beeld: Instagram Tabitha