Marco's grootste droom komt uit: 'Marco en Leontine weer bij elkaar'
Zie ook:
Delen

Marco’s grootste droom komt uit: ‘Marco en Leontine weer bij elkaar’

Even leek het of het sprookje tussen Marco en Leontine echt voorbij zou zijn, maar niet is minder waar. Er wordt gesproken van een verzoening!

Marco in Linda’s Wintermaand

Afgelopen zaterdag schoof Marco Borsato aan tijdens een speciale aflevering van Linda’s Wintermaand. Tijdens dit openhartige en exclusieve interview liet Marco weten heel veel spijt te hebben van zijn daden. Maar ook dat hij nog altijd verliefd is op Leontine.

De reden dat Marco het Gooi heeft verlaten was dan ook omdat hij het niet aan kon zien als Leontine tegen een nieuwe liefde aan zou lopen. Linda de Mol vroeg zich tijdens het interview hardop af of er geen verzoening in zou zitten tussen de twee.

Na een jaar mediastilte schoof Marco niet alleen aan bij Linda de Mol, hij bracht ook een nieuw nummer uit, samen met John Ewbank en Rolf Sanchez. ‘Een Moment’ lijkt te gaan over zijn scheiding met Leontine. Ook Leontine hoorde het nummer en reageerde daarna met: ‘Echt prachtig lieverd, raakt me. Zo mooi, puur en liefdevol. Trots op jullie.’

Verzoening

En wat blijkt? Die schijnt er zijn geweest! Volgens Patty Brard is de grootste wens van Marco in vervulling gegaan en zijn hij en Leontine weer samen. Zo laat Patty weten in Shownieuws. ‘Zaterdagavond is er een soort van verzoening geweest. Leontine en Marco hebben samen naar het interview met Linda gekeken. Weekend zag namelijk dat Leontine haar auto bij Marco’s penthouse in Alkmaar had geparkeerd. Leontine ging pas de volgende ochtend weer met haar auto weg.’

Marco en Leontine hebben zelf nog niet gereageerd op het nieuws.

Bron: Shownieuws, Beeld: Instagram Marco Borsato

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Marco Borsato

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters over liefde: 'Je voelt je ook weer een beetje als een puber'
Leontine Ruiters over liefde: ‘Je voelt je ook weer een beetje als een puber’
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters