Marco en Leontine verrassen dochter na moeilijk Corona jaar
Zie ook:
Delen

Marco en Leontine verrassen dochter na moeilijk Corona jaar

Ondanks een moeilijk jaar voor vele schoolgaande jongeren, wist Jada Borsato dit jaar toch te slagen voor haar VWO-Diploma, wat een prestatie! Haar ouders zijn apetrots op hun dochter en hebben haar verrast met iets heel leuks!

Verrassingspicknick

Marco Borsato deelde een bijzonder mooi filmpje van de verrassing voor hun dochter Jada. De tuin werd omgetoverd tot een prachtige picknick walhalla waar vrienden en familie vol trots de geslaagde Jada omhelzen. Een surprise die ze niet snel zal vergeten. Jada reageerde vol enthousiasme.

Jada Borsato

Jada is de enige dochter van Marco en Leontine naast hun twee zoons Senna en Luca. Jada is alweer 18 jaar en houdt net als haar vader onwijs veel van zingen. Daarnaast heeft ze ook nog talent voor acteren. Het afgelopen jaar is voor net als alle andere jongeren “een moeilijk corona jaar” geweest. Daarom is het voor Jada, en haar ouders, geweldig dat ze haar diploma in ontvangst mocht nemen.

“Samen voor altijd”

Na een moeilijk jaar voor vrijwel iedereen in deze onzekere tijd, snakt men naar positiviteit. Voor de familie Borsato is deze positiviteit extra fijn. Na een heftige tijd voor de familie, zijn Leontine en Marco weer samen en is het gezin ontzettend blij met de hereniging. Het slagen van Jada is natuurlijk de kers op de taart voor het gezin.

Cadeau Borsato’s

Als gezin ontvingen “de Borsato’s” een prachtig geschenk als kenmerk voor hun gezin. Dit was een zeer speciaal moment, omdat de familie sinds kort weer bij elkaar is.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Marco Borsato

LEZEN: Muziek Marco Borsato binnenkort weer live te horen
LEZEN: Muziek Marco Borsato binnenkort weer live te horen
Mary Borsato vertelt over situatie rondom Marco 'Al die narigheid'
Mary Borsato vertelt over situatie rondom Marco ‘Al die narigheid’
Lees alle artikelen over Marco Borsato